miercuri, 26 noiembrie 2014

Happy Thanksgiving!

Iti multumesc ca exist. Multumesc ca TU, Doamne, existi!

Multumesc ca sunt femeie. Multumesc ca sunt fata parintilor mei. Multumesc ca am parinti buni si ca am un frate fain. Multumesc ca sunt mama si sotie. Iti multumesc pentru baietii mei foarte speciali. . Multumesc pentru unica mea sora. Multumesc pentru nepotei. Multumesc pentru toata familia.

Multumesc ca respir. Multumesc ca sunt intreaga si sanatoasa. Multumesc ca nu duc lipsa de nimic. Multumesc ca pot vorbi, canta, merge, dansa, scrie, citi, zambi, rade, plange, striga, sopti! Multumesc ca stiu sa fiu fericita si stiu sa trec repede peste nori negri!

Multumesc pentru prieteni. Multumesc pentru excursii. Multumesc pentru soare, apa, munti…. Multumesc pentru natura, locul unde nu mai am nicio indoiala ca TU esti totul. Multumesc ca simt ca TU existi! Multumesc ca stiu cat de maret si de minunat esti! Multumesc ca ma protejezi si ca ma iubesti neconditionat! Multumesc ca nu iti intorci fata de la mine, chiar daca eu o fac des!

Multumesc pentru carti. Multumesc pentru muzica. Multumesc pentru oameni care ma inspira. Multumesc pentru piedici din care am invatat ceva. Multumesc pentru toate obstacolele pentru ca TU m-ai ridicat peste ele.

Sunt un milion de multumesc in inima mea chiar acuma. Am sa ma opresc aici, dar nu inainte de a spune:

Multumesc, DOAMNE,  pentru IUBIRE!

Problemele cu insectele trebuie eliminate din timp

Daca te confrunti cu probleme care includ insecte, rozatoare sau pasari inseamna ca ai nevoie urgenta de servicii de deratizare sau...