RAMONA MEA I

Am multi oameni speciali in viata mea. Ramona, tu esti intr-o categorie aparte, o categorie numai a ta si care este sus sus sus de tot in viata si in inima mea. Simt ca tu esti ingerul meu pazitor!!!  Oare o sa pot vreodata sa iti multumesc de ajuns pentru ce esti, ce faci si ce insemni pentru mine?

Chiar si numele tau o zice: Ramona inseamna maini care protejeaza!!!

Toate incercarile importante din viata mea de cand ne stim, au fost si incercarile tale. Toate esecurile mele au fost mai putin dureroase pentru ca intotdeauna ai impartit povara cu mine si pentru ca intotdeauna ai stiut ce sa imi zici ca sa vad lumina, sa sper. Si toate izbanzile mele au fost izbanzile tale, motive de fericire pentru amandoua.

E fantastic felul in care nu conteaza ca de peste 10 ani de zile ne desparte oceanul. Sufletele noastre locuiesc impreuna, iar daca pleaca undeva,  atunci ele calatoresc impreuna, au acelasi itinerar. Iar prietenia noastra e solida si minunata in continuare.

Ce interesant cum ai auzit de mine inainte sa ma cunosti, cum Dana mi-a facut o prezentare pompoasa. Cea mai draga prietena din liceu vorbea frumos despre mine unei fete ce a devenit cea mai speciala prietena a mea !!!!

Primele secvente impreuna: imi amintesc cum am servit cafea cu ciocolata la tine acasa (si apoi la mine) si am inceput seria povesti, povestiri & amintiri ….

Ai plecat la facultate si mi-ai facut pofta. Nu atata de facultate, cat de certitudinea ta ca imi voi intalni si eu jumatatea acolo in Timisoara. Si dreptate mare ai avut :)

De cand ne stim, nu am contenit sa povestim. Din toata istoria noastra impreuna, povestea despre anevoioasa asteptare si aparitia copilasilor in viata noastra este cea care ma unge pe suflet cel mai mult. Daca ar fi sa aleg o amintire favorita de-a noastra, este momentul cand te-am sunat ca sunt si eu gravida, iar tu ai reactionat extraordinar. Ai tipat de bucurie si sufletul meu a tipat cu tine la gandul ca visul comun ni s-a implinit in sfarsit.

M-ai inspirat si ti-am urmat chemarea si exemplul in toate capitolele mari ale vietii. In continuare ma inspiri cu atitudinea ta in fata tuturor piedicilor vietii. Ma ajuti sa cresc, sa ma cunosc mai bine, ma ajuti sa cred si sa ma iert. Sa fiu mai ingaduitoare cu mine si cu cei dragi. Sa nu imi pierd increderea, speranta, sa fiu puternica.