Factoringul este o solutie de finantare in criza actuala


Una dintre cele mai comune probleme a unei societati este din punct de vedere financiar, in special in contextul epidemiei actuale. Nenumarati antreprenori s-au vazut a fi nevoiti sa traga obloanele din motive financiare, insa cei mai multi dintre acestia nu au auzit de solutiile oferite de Omnicredit. Aici sunt propuse mai multe optiuni catre care ne putem orienta pentru a gasi sprijinul de care avem nevoie, astfel incat masurile de distantare sociala sa nu ne impinga la faliment.
Despre Omnicredit
In primul rand, Omnicredit reprezinta prima platforma fintech de micro finantare din tara noastra, iar de-a lungul timpului a stat in spatele dezvoltarii a nenumarate afaceri din tot felul de domenii. Astfel, Omnicredit a aparut ca o alternativa la institutiile financiare traditionale si s-a adaptat la nevoile actuale ale consumatorilor, venind cu solutii foarte eficiente.
Mai multa liniste
In al doilea rand, orice antreprenor poate avea parte de mai multa liniste atunci cand opteaza pentru finantare prinfactoring sau oricare alta solutie financiara disponibila la Omnicredit. In vremuri de criza sunt multi cei care cauta fel si fel de solutii prin care sa isi minimizeze pierderile si sa se salveze de la faliment.
Cum te ajuta factoring-ul
Asadar, factoring-ul este o solutie dedicata tuturor intreprinderilor mici si mijlocii care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata. E clar ca in multe cazuri e nevoie ca incasarile sa fie facute mai repede, in special in ziua de azi. Astfel, prin factoring ai posibilitatea de a-ti cesiona creantele catre Omnicredit, ocazie cu care incasezi pe loc banii de pe facturi si nu mai esti nevoit sa astepti pana la data scadentei. De ce merita sa alegi o astfel de solutie? Din mai multe motive, printre care si pentru faptul ca te bucuri de flexibilitate maxima, ceea ce clar este esential astazi. Totodata, poti obtine finantarea imediat, ceea ce este util in conditiile in care antreprenorii au nevoie rapida de fonduri. Nu in ultimul rand, acesta nu este un credit, ci reprezinta doar o modalitate prin care sunt accelerate incasarile unei societati.
Obtii finantarea imediat
La Omnicredit totul e mai simplu, iar pentru a-ti face cont pe platforma nu dureaza mai mult de un minut. Mai departe alegi solutia de finantare care te intereseaza, in acest caz factoring si incarci documentele solicitate, simplu si rapid. Mai departe, in cel mult o ora vei primi deja un raspuns, iar daca acesta este pozitiv, atunci in urmatoarele opt ore urmeaza sa primesti suma solicitata direct in cont.
Limitele impuse nu sunt stricte
Este important si faptul ca aici nu sunt impuse limite stricte si majoritatea companiilor pot opta pentru o astfel de solutie financiara. In alte contexte, bineinteles, e nevoie de respectarea unor reguli stricte pentru a putea fi eligibil pentru un ajutor financiar, dar la Omnicredit totul este mai rapid si mai simplu.
Pentru toate afacerile
Aceasta se dovedeste a fi o solutie ideala pentru orice afacere, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea. Asadar, nu conteaza daca din cauza coronavirusului ti-ai inchis floraria sau sala de fitness. Totusi, poate aveai un salon de infrumusetare pe care ai fost obligat sa il inchizi sau o spalatorie auto care a pierdut nenumarati clienti, problemele financiare pot fi limitate pe cat de mult posibil cu ajutorul Omnicredit.
Experienta deplina
Stii ca esti pe maini bune aici datorita faptului ca te asteapta o echipa de specialisti care dispune de o vasta experienta in domeniu. Cu alte cuvinte, nu exista probleme prea complicate care sa nu isi gaseasca solutia la Omnicredit. Prin ajutorul oferit, multi antreprenori pot dobani nenumarate cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea, iar dupa depasirea crizei sa fie mult mai usor sa se atinga cele mai mari performante.
Scapa de birocratie
Acestea sunt cele mai nepotrivite zile in care sa ne confruntam cu birocratia, motiv pentru care e bine de stiut ca la Omnicredit totul se desfasoara exclusiv online. Asadar, nu exista fel si fel de proceduri care sa ne puna piedica, iar toata lumea obtine sprijinul de care are nevoie. Totul e mai simplu, mai rapid si mai eficient cu ajutorul Omnicredit, iar daca ai nevoie de finantare prin factoring pentru afacerea ta, stii care e locul potrivit!