• mar. apr. 23rd, 2024

Află totul despre talonete ortopedice

ByMarius Octogon

aug. 6, 2021

Talonetele ortopedice crează o amprentă a piciorului plantară și unică, personalizată. Aceste talonete ortopedice se pot folosi în cazul piciorului plat. În cazul piciorului valg, totodată pot fi de folos talonete ortopedice. Piciorul var din nou se poate folosi de aceste talonete ortopedice. În multe cazuri talonetele ortopedice sunt recomandate și celor cu diabet, pentru picior diabetic. De multe ori se folosește și în cazul scurtării ale membrului inferior.
Pintenilor calcanean asemenea poate fi de folos talontele ortopedice. Pe lânga problemele de sănătate de mai sus , multor altor dificultăți soluția este oferită de către talonete ortopedice, ca de exemplu: fasciita plantară; hallux valgus; metatarsalgia; antepicior rotund; picior scobit; deget în ciocan; afencțiuni sistemice ale piciorului.

Talonetele ortopedice au rol de corecție, și pe lângă asta ajută și la descărcare, în funcție de patologia piciorului. Talonetele ortopedice garantează echilibrul atât a piciorului în repaos cât și al celui in mișcare, mai mult de atât, susține piciorul.
Materialul din care sunt create talonete ortopedice este un material biocompatibil, bazat pe mulaj prealabil. Tehnicienii ortopezi sunt cei care confecționează atât mulajul cât și talonetele.
Talonetele ortopedice ne oferă prin calitățile sale enumerate mai sus, soluție pentru foarte multe probleme de sănătate cu care ne putem confrunta pe parcursul vieții. Talonetele ortopedice, fără glumă, în mod sigur îți vor fi de folos, și vei observa schimbarea pe un interval de timp foarte scurt. Din proprie experiență vă pot recomanda cu încredere și pot garanta că nici pe dumneavoastră nu vă vor dezamăgi talonetele ortopedice. Achiziționați-vă unul cu încredere, și bucurați-vă de schimbarea în bine a dificultăților de sănătate, cu ajutorul talonetei ortopedice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *