• vin. apr. 19th, 2024

Află totul despre carduri de fidelizare

ByMarius Octogon

aug. 30, 2021
carduri de fidelizarecarduri de fidelizare

Sistemul de fidelizare Fidelico este întemeiat pentru strângerea punctelor bonus, care rulează pe platforma cloud. Datorită calităților acestui sistem de fidelizare Fidelico, se poate utiliza instant, de pe PC, telefon sau tablet, cu o gamă inferioară de funcții pentru răsplătirea și aprecierea clienților fideli, dar și pentru a atrage clienți noi.
Avantejele acestor carduri de fidelitate Fidelico sunt următoarele: -Flexibilitatea- Fără a fi instalat se poate folosi de pe PC, tablet sau telefon, în orice moment; -Conform nevoilor- într-un mod foarte simplu se poate personalize, pentru a fi cel mai util, specific firmei; -În contact- din aplicație se pot trimite SMS-uri, și rubrică de noutăți; -Desingul acestor carduri de fidelitate- este gratuit și foarte ușor de îmbunătățit, fiecare firmă își poate creea desingul în felul în care îl caracterizează cel mai tare.

Aceste carduri de fidelizare Fidelico, sunt creați pentru acele afaceri care doresc să-și replătească clientela, cu puncte de fidelitate, vouchere, reduceri, cadouri, oferte speciale. Aceste puncte acumulate pe carduri de fidelizare depind de suma cumpărăturilor, sau numărul acestora.
Pachetul sistem fidelizare este complet: carduri de fidelitate personalizate (numărul cardurilor de fidelitate variază, în funcție de mărimea pachetului dorit), cititoare de carduri de fidelizare, aplicația de gestionare. Există două variante de carduri de fidelizare: card de fidelizare cu coduri de bare, și card de fidelitate RFID.

Aceast sistem de fidelizare Fidelico cu ajutorul cardurilor de fidelizare te ajută pentru ați păstra clientele, deoarece este de 5-7 ori mai eficient decât să-ți câștigi un client nou.
Acest sistem de fidelizare Fidelico poate fi integrat într-un sistem deja existent, dar și modificat, sau lărgit cerințelor clientele.
Aceste carduri de fidelizare vă vor fi de folos nu doar pe moment, dar și pe termen lung, fără a vă dezamăgi.

2 thoughts on “Află totul despre carduri de fidelizare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *